Home > Evenementen > Over ‘A Tavola’

Over 'A Tavola'

A Tavola wijnevenement op maat

‘A Tavola’ staat voor zorgeloos genieten van topwijnen en gastronomie

A Tavola dessertwijn
A Tavola gastronomisch evenement op maat

Op deze avonden kan u bij Decanto genieten van de échte terroirkeuken van een Italiaanse wijnstreek. In een ontspannen sfeer proeft u streekgerechten (antipasto, primo, secondo, dolce) met bijpassende natuurlijke kwaliteitswijnen.

Om u een eerlijke en verfijnde keuken te kunnen aanbieden doet Karel beroep op professionele keukenervaringen in Italië en België. Katrien zorgt met haar passie voor gastvrijheid voor een gestroomlijnd verloop van de avond.

We lichten u telkens het gerecht, de wijn en de combinatie toe opdat u optimaal kan genieten. U wordt bediend aan één grote tafel, zodat het plaatje volledig klopt.

PRAKTISCH

De avonden gaan steeds van start om 19u. Na een aperitief schuiven we aan onze grote tafel rond 19u20. We serveren het nagerecht rond 21u. Maximaal 18 personen. U kan alleen, per twee of met een groep inschrijven.

De prijs per deelname en per persoon bedraagt 60EUR, met uitzondering van de A Tavola Valpolicella, Veneto en Toscane, nieuwe tradities waarvoor de deelnameprijs 75EUR bedraagt.

Indien u intolerant bent voor bepaalde voedingsstoffen, laat dit dan een drietal weken op voorhand weten en we houden er rekening mee.

DATA

 • zaterdag 22 september 2018 Campania 
  3 plaatsen beschikbaar
 • zaterdag 20 oktober 2018 Chianti, Toscane 
  Volzet
 • zaterdag 17 november 2018 Valpolicella, Veneto 
  Volzet
 • zaterdag 16 maart 2019 Piemonte, Monferrato 
  Plaatsen beschikbaar
 • zaterdag 13 april 2019 Toscane, nieuwe tradities 
  Plaatsen beschikbaar
 • zaterdag 18 mei 2019 Sicilië, Mediterrane smaken 
  Plaatsen beschikbaar

Schrijf me in