Home > Over Decanto

Over Decanto

 

Referenties

The Jane & August (Antwerpen)
La Botte (Genk)
Land aan de Overkant (Leuven)
Couvert Couvert (Leuven)
Découverte (Ieper)
De Lijsterbes (Berlare)
Hof ter Eycken (Ninove)
De Vijf Seizoenen (Brakel)
La Dotta (Dilbeek)
Pacht 26 (Gijzegem)

Wijn maken als ambacht

In de laatste twee decennia is duidelijk geworden dat wijn maken veel complexer is dan de menselijke geest ooit kan bevatten en het proces nooit volledig beheersbaar zal zijn. Daarom geloven we in wijn maken als ambacht: gebaseerd op ervaring, kennis, passie, respect voor natuur en cultuur, en een tikkeltje genialiteit. 

 

Natuurlijk voelt beter

Klanten van Decanto merken vaak op dat onze wijnen licht verteerbaar zijn. Dit is dan ook een belangrijk criterium voor de samenstelling van ons assortiment.

 

Expertise

We benaderen de (Italiaanse) wijnwereld met een onafhankelijke geest, en niet aflatende curiositeit. De huidige samenwerkingen met wijnhuizen zijn het resultaat van jarenlange en voortdurende opvolging van de sector, ook wanneer we niet concreet op zoek zijn naar uitbreiding van ons assortiment. Voorts gaan onze interessen naar (neuro)gastronomie, agronomie, oenologie en wijncultuur.

 

Persoonlijke garantie

We degusteren alle wijnen en nieuwe jaargangen vooraleer die eventueel ons assortiment vervoegen. Op die manier garanderen we ons cliënteel feilloze wijnen.

 

Respect voor onze klanten

Het transport van de wijnen naar Asse gebeurt door een gespecialiseerd wijntransportbedrijf en, indien nodig, d.m.v. koeltransport.

We bewaren onze flessen op adequate plaatsen bij temperatuurcontrole, minimale lichtinval en voldoende luchtvochtigheid. De flessen worden steeds door dragers van de grond geheven om zo trillingen te vermijden. Op die manier kunnen de flessen in ideale condities rusten om zo natuurlijk mogelijk te evolueren.

Online betalingen via de webshop verlopen volkomen veilig via Mollie. Door rigoureuze veiligheidscontroles en compliance met elke regulering, kunnen zij de veiligheid, stabiliteit en betrouwbaarheid van het betaalplatform garanderen.

Leveringen van online bestellingen gebeuren snel en verzekerd. Gewoonlijk wordt een bestelling twee of drie dagen na plaatsing geleverd in breukvrije verpakking. In het uitzonderlijke geval u toch breuk of beschadiging vaststelt, neemt u contact met ons op en stellen we alles in het werk om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

 

Karel Megens