Home > Contact en bereikbaarheid

Contact en bereikbaarheid

Wegenwerken – bereikbaarheid winkel

Parkeren. U mag steeds over de voorziene doorgangen over de werfzone rijden om onze parking te bereiken. U kan ook afdraaien aan het Petrus Ascanusplein (straatnaam Stevensveld) en de privéweg achter de parking van Aldi indraaien. Rij deze weg tot vanachter en draai rechts de poort in (die steeds open staat). U komt dan uit op de parking van meubelen Verberckmoes die aansluit op onze parking. U kan deze weg ook nemen om terug naar centrum Asse te rijden en zo de omweg vermeiden. Klik hier voor een afbeelding van deze route.   

Route. Indien u uit westelijke richting (Asse centrum) komt, neemt u de gewoonlijke route. Indien u uit oostelijke richting komt (de Ring, Brussel) kan u de Brusselsesteenweg nemen tot aan de werken. Daar neemt u de lokale omleiding voor plaatselijk verkeer. Die komt iets voorbij Decanto terug uit op de Steenweg en u dient dus naar links op te draaien. 

Winkel
Brusselsesteenweg 137
1730 Asse
België

E-mail
info@decanto.be

Telefoonnummer
+32 477 83 07 26

Bereikbaarheid

Decanto is gelegen tussen Asse en Zellik langs de N9, met opritten naar de E40 en de Brusselse Ring. Dankzij de centrale ligging en aansluiting met belangrijke verkeersaders is onze locatie vlot bereikbaar vanuit heel Vlaanderen.  

Parkeren

Aan de winkel zijn er drie parkeerplaatsen voorzien voor cliënteel. Wanneer deze allen zijn ingenomen, kan u parkeren op het Petrus Ascanusplein.

Openingstijden

Wo. 14u-18u
Do. 14u-18u
Vr. 10u-18u
Za. 10u-18u
Of op afspraak