Home > Nieuwsbrief > 14 januari 2018

Bent u een liefhebber van gastronomie? Dan zijn onze ‘A Tavola!’ evenementen vast iets voor u.Want op deze gezellige, gastronomische avonden kan u genieten van de echte terroirkeuken van een Italiaanse wijnstreek.

We starten om 19u met een verfrissende aperitief.Daarna schuiven we aan één grote tafel.We leiden het thema in met enkele verhalen over streek, wijn en gerecht. Vervolgens degusteren we intrigerende kwaliteitswijnen bij aangepaste streekgerechten.We baseren ons op authentieke recepten uit het seizoen en gebruiken enkel kwaliteitsvolle ingrediënten. Rond 21u30 serveren we u koffie of thee.

De eerstvolgende avonden gaan door op

• zaterdag 17 februari – Chianti, Toscane
• zaterdag 17 maart – Langhe, Piemonte
• zaterdag 28 april – Etna, Sicilië

Ter info geven we u alvast de menu van onze eerste avond op 17 februari met als thema de fascinerende wijnstreek Chianti in Toscane.

WELKOMSTGLAS EN INTRODUCTIE TOT STREEK
Chianti Rufina 2015 van Selvapiana

CROSTINI MISTI
met Chianti Classico 2015 van Val delle Corti

PAPPARDELLE MET WILDRAGOUT
met Pomino Rosso 2013 van Selvapiana

PARELHOEN MET SINAASAPPEL
met Chianti Classico Riserva 2015 van Val delle Corti

RICCIARELLI
met koffie of thee

De prijs per deelname bedraagt 60EUR. Omdat de plaatsen beperkt zijn, vragen we u vooraf in te schrijven.Klik hiervoor op onderstaande knop.

SCHRIJF MIJ IN