Cocchi Vermouth Di Torino ontkurkt

Negroni

GEPROEFD DOOR: Dirk Meijer is Italië-kenner en voelt zich thuis in de wereld van Italiaanse wijnen. Als begenadigd hobbykok combineert hij wijn het liefst met eigen bereide gerechten. Dirk kent het aanbod van Italiaanse wijnen in België zeer goed. Hij geeft steeds de voorkeur aan kwaliteit, maar dat hoeven geen grote namen te zijn.

VERHAAL – Wij dronken deze “lekkernij” als aperitief na een drukke werkweek. En het was alvast een zeer goede start. Deze Vermouth is een meer dan kwaliteitsvol alternatief voor de traditionele martini rosso.
Bovendien kan je deze Vermouth tevens gebruiken om een heerlijke Negroni te maken.

Recept voor de Negroni:
3cl Campari
3cl Vermouth Di Torino Cocchi
3cl Gin of (ONZE VOORKEUR)AMARA(niet te verwarren met AMARO)Een likeur op basis van Siciliaanse bloedappelsienen.
2 sinaasappelpartjes
3cl vers sinaasappelsap (voor diegene die een zoetere toets willen geven aan dit aperitief).

Voor de liefhebbers van een meer kruidige toets in je aperitief is deze Vermouth niet te missen!

Salute!