Verslag A Tavola Campania van een gast

“Een meer dan geslaagde avond met Italië liefhebbers”

We kwamen net terug van onze huwelijksreis aan de Amalfikust, en wat kon er dan beter zijn dan de vakantie af te sluiten met een ‘A Tavola Campania’?
Wij hadden hoge verwachtingen, en die werden meer dan ruimschoots ingelost. Gisteren konden wij opnieuw ervaren dat er niet zoiets bestaat als de “Italiaanse keuken”. De gerechten die wij gisteren aten, nochtans van de dezelfde regio (Campanië) als waar wij verbleven, zul je aan de Amalfikust niet vinden. Zoals we konden verwachten hadden Katrien en Karel alles deskundig georganiseerd in een gezellig kader. Karel gaf een bondige, maar deskundige uitleg over de wijnen en gerechten wat wij
altijd een extra troef vinden bij het serveren van gerechten met aangepaste wijnen. De match tussen gerecht en wijn was telkens perfect. De gerechten en wijnen konden ons zeer bekoren, met als uitschieter het schitterende schapenvlees traag gegaard en heerlijk van smaak: Una Bomba! Maar ook de start vonden wij zalig. De Falanghina is een zeer goed alternatief als aperitief – voor wie eens wat anders wil dan Prosecco. Kortom deze A Tavola’s kunnen wij iedereen ten zeerste aanraden. Voor herhaling vatbaar. Bedankt Katrien en Karel voor de mooie avond, voor ons een meer dan waardige afsluiter!